Oppslagstavla

NODAT-oppslagstavleHer kan informasjon/beskjeder fra/til trenere, spillere, foreldre og andre legges ut. Det kan være informasjon eksempelvis være om når en fotballkamp starter, en trening som er utsatt osv. Det kan også være spørsmål fra spillere/foreldre om hvor oppmøte skal være før en kamp osv. Mulighetene er mange for korte beskjeder som gir informasjon til våre medlemmer. Benytt den gjerne! Det er bare å skrive i kommentarfeltet under:

 

13 kommentarer

 • Kristina Mathisen

  Hei Terje!!!! Snakket med deg på telefon i dag, hvor du ba meg skrive her. Vi på Bakeribygget ønsker veldig gjerne å låne Lykkehjulet til førstkommende Torsdag, da vi arrangerer Bakeribyggmartnan. Håper på positivt svar.

 • Jan Inge Larsen

  Kamp for Gutter 12 (gutter født 2001). Kamp den 12. flyttes til den 18.juni kl.1800-1910. Trening på halve banen må utgå for de som har det da.
  Hilsen trenerene.

 • Terje Ditlefsen

  Barneidretten følger skoleruta og har ferie denne uka, vi ses neste tirsdag kl 17.00.

 • Terje Ditlefsen

  Jenter 2003! Husk at første kamp i helgas Bakeriet Cup starter kl 13.40. Vi møtes kl 13.10 i hallen.
  Siste kamp starter kl 16.00 – Sola skinner….

 • Espen Johansen

  Torsdag formiddag har kommunen kjørt trakkemaskin i lysløypa. Fra skibua og til veien er løypa fin, mens det i innerste delen fortsatt er noe kulete / steinete slik at løypa ikke går helt rundt enda.

 • Webmaster

  Visning på siden bildegalleri fungerer ikke for øyeblikket. Det er en software modul for visning av bilder som er feil med. Leverandøren jobber med saken og vi håper den raskt rettet.

 • Terje Ditlefsen

  Husk påmelding til årets funksjonærfest!
  Årets fest er for både aktive- og «pensjonerte» funksjonærer, dette i forbindelse med SULs 60 årsjubileum.

 • Webmaster

  Selfors UL oppfordrer alle trenere og ledere til benytte «Oppslagstavla» til korte beskjeder/info om kamper, treninger og annet som har med vår daglige aktiviteter. Her er det raskt å legge ut informasjon, kun legge ut en beskjed så når dere mange av våre medlemmer raskt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.