Medlemsadministrasjon

Selfors Ungdomslag tar i bruk Norges Idrettsforbunds nye løsning for medlemsadministrasjon fra Juni 2014. Vi gir her en kort beskrivelse om hva dette betyr for deg som medlem og/eller foresatt.

Den nye løsningen innebærer at alle medlemmer i laget skal registreres, i Min idrett – www.minidrett.no. Gjennom Min idrett kan du som medlem administrere alle medlemskap i norsk idrett (innmeldinger og utmeldinger), se informasjonen som er registrert om deg, samt holde registrert informasjon oppdatert.

Du får automatisk tilsendt brukernavn og passord når e-postadresse lagres i medlemsregisteret. Dersom du har glemt brukernavn/passord kan du bruke funksjonaliteten for utsendelse av brukernavn og passord som finnes i tilknytningen til pålogging til Min idrett. Dersom du ikke lenger har tilgang til e-postadressen som er registrert, kan du ta kontakt med oss pr e-post til medlem@selfors.com eller telefon 98 89 50 90 så kan vi oppdatere adressen for deg.

Vi har etablert elektronisk betaling i løsningen. Det kan brukes betalingskort (VISA, Mastercard), og i tillegg vil man kunne betale med bruk av KID-nummer, slik at man enkelt kan legge inn betalingen i nettbank, eller ved å betale på giro i banken. Hver gang det etableres et betalingskrav vil det bli varslet pr. e-post for å gjøre oppmerksom på kravet som ligger i Min idrett. Løsningen er laget slik at det kreves at kontingenten til Selfors Ungdomslag må være betalt før eller samtidig med at treningsavgift betales. For medlemmer som ikke har registrert e-postadresse kan vi utsende faktura pr brev, men dette vil påløpe ekstra fakturagebyr. Vi vil også kunne varsle om forestående betalinger pr SMS, så det er viktig å registrere mobilnummer.

Dersom man får problemer eller trenger hjelp er det flere muligheter!

Informasjon om Min Idrett: https://itinfo.nif.no/Min_idrett

Tekniske spørsmål skal rettes til Idrettens support på telefon 03615 (kl 08-20) eller pr e-post til support@idrettsforbundet.no

Ta kontakt med SUL v/ medlemsansvarlig Thomas Qvidahl dersom du;

  • har fått et feilaktig betalingskrav
  • mener at du allerede er utmeldt av laget
  • om det er andre spørsmål relatert til ditt medlemskap i SUL

Mvh

Terje Ditlefsen, leder
Selfors Ungdomslag

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.