Heder til Gerd og Jostein Bohlin

Under feiringen av Selfors Ungdomslag sitt 70-årsjubileum på Fossetangen med åpent hus, servering og underholdning onsdag ble det overrakt æresmedlemskap til Gerd og Jostein Bohlin.

 

Leder  i Ungdomslaget Terje Ditlefsen uttalte i forbindelse med overrekkelsen.

Styret i Selfors Ungdomslag fattet 20/9 2016 fattet vedtak om å utnevne Gerd og Jostein Bohlin til Æresmedlemmer i Selfors Ungdomslag.

Da vi ikke klarte å «lure» dem på tilstelninger før Koronaen stoppet all sammenkomst, er dette første anledning, og en fantastisk anledning til å sette pris på deres innsats.

 

Gerd og Jostein fikk tildelt Bordstanderen i forbindelse med klubbens 50-års jubileum (2002) for sin flotte innsats. Men, de stoppet ikke her. De har vært involverte i FRYKTELIG mange år, med entusiasme og uegennyttig innsats.

Gerd var formann i turngruppa 1985 – 1987 i tillegg til flere perioder som styremedlem. Hun var i mange år med i Bingo komitéen – hun stilte selvfølgelig med hjemmelagede bakervarer til kjøkkenet.

Gerd har i mange år vært medlem av heders komitéen

 

Jostein på sin side har blant annet vært formann i fotballgruppa 1975-1976 i tillegg til flere år som styremedlem. Jostein var sentral da vårt fantastiske klubbhus Fossetangen ble utbygd i 1982-83.

I tillegg til alle disse verv og dugnader er det vel umulig å regne ut hvor mange timer som er brukt på doning og snørydding rundt Fossetangen over mange, mange år – FANTASTISK!

 

Som styreleder, trener og Selforsentusiast, må jeg tilføye at dette paret har sørget godt for etterveksten. De har både barn og barnebarn som har vært-, og er- engasjerte i Selfors Ungdomslag.

Disse har det også vært en ære å jobbe sammen med, både som leder, trener og venn!

 

Gerd og Jostein, GRATULERER, dere har alltid vært hjelpsom, pålitelig og tålmodig i deres frivillige arbeid – på vegne av Selfors Ungdomslag – TAKK!

 

Følgende personer er tidligere utnevnt til æresmedlemmer i Selfors ungdomslag:

  • Utnevnt den 3/3-1980, Trygve Solås
  • Utnevnt den 2/10-1985, Sverre Bringsli
  • Utnevnt den 28/10-1998, Eldbjørg Edvardsen
  • Utnevnt den 23/3-2002, Tore Solbakken
  • Utnevnt den 23/3-2002, Karl Elvebakk
  • Utnevnt den 23/3-2002, Arild Solås
  • Utnevnt den 23/3-2012, Torbjørn Kristensen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.