Gjenvalg i hovedlagets styre

Årsmøtet i Selfors Ungdomslag fikk fremlagt god drift i alle grupper. Selfors UL har i 2018 hatt følgende undergrupper: Barneidrett, Handball, Fotball, Turn, Basket og Ski. I tillegg jobbes det godt i flere utvalg som tar ansvar for klubbhuset på Fossetangen, Selforslia og ikke minst miljøaktiviteter som Julemesse, martna m.m.

Selfors Ungdomslag kan også i 2018 vise til vekst i antall medlemmer og er nå oppe i ca 530 medlemmer. Veksten kommer først og fremst fra våre nye grupper Basket og Turn, men revitaliseringen av Handballgruppa har også gitt fin aktivitet for barn og unge.

Økonomisk gikk det bra i året som gikk med et regnskap som viser til overskudd på kr. 348.131,- har vi spillerom til å skape ytterligere aktivitet for våre medlemmer. Resultatet er ekstra godt med tanke på at laget gikk gjennom 2018 uten støtte fra noen hovedsamarbeidspartner. Det ble på tampen av året inngått en avtale med Sparebank 1 Nord-Norge for de 3 kommende år. Dette vil bli markedsført utover 2019. I hovedlagets styre ble det gjenvalg på leder, sekretær og 1 styremedlem – i tillegg ble det tatt inn ett nytt styremedlem som skal ha fokus på web.

Styret 2019

Terje Ditlefsen, leder – Jack Holand, nestleder – Kristine Hellesvik, sekretær – John Cato Berntsen, kasserer – Anders Mikalsen, styremedlem – Therese Hiller, web-ansvarlig. I tillegg er det en representant fra hver undergruppe i styret.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.