«Stilling ledig» i Selfors Ungdomslag

SulLogo-sm-96x96[1]Kjære ungdommer på Selfors! Ungdomslaget er til for dere, og det er mange som jobber utrettelig for å legge til rette idrett og sosiale arrangementer for alle på Selfors. Et ungdomslag burde (etter min mening) drives også av ungdom, ikke bare for ungdom, så her er en mulighet til å gjøre en forskjell og bidra til at Selfors blir enda triveligere!

the-journalist-s-guide-to-facebook-b76f52d0c4 Vi søker deg, kjære Selfors-ungdom, som har lyst å hjelpe til med drift av websidene (selfors.com) og alt som hører til. Eller deg som har lyst å prøve deg som journalist for ungdomslaget; skrive om det som skjer, ta bilder og intervjue folk?

Som ungdomslagets «IT-avdeling» har jeg varierte oppgaver. Det kommer veldig godt med at jeg er teknisk interessert, men alt kan læres. Her snakker vi om å holde i gang denne websiden (selfors.com), oppdatering av Facebook-siden vår, Instagram, Twitter, med mer. Det meste er lagt til rette og fungerer automatisk og greit uten at jeg trenger å jobbe så mye med det. Det jeg gjør mest av (webmastersog har minst tid til) er å poste artikler og informasjon om ting som skjer på Selfors. Her skulle jeg gjerne hatt flere som sett at noen tok ansvar og skrev om arrangementer som kommer, rapporter fra ting som skjer, tar bilder, intervjuer «folk i farta», poster idretts-resultater og sånt, jeg rekker ikke over alt! 🙂 Jeg ser for meg en liten nyhetsredaksjon som sørger for å dekke det som skjer på Selfors og legger det ut på nett og i sosiale medier… På den måten er vi med å feste Selfors på kartet og vise verden at vi bor i den beste bydelen! All nødvendig opplæring og tilgang til systemer vil bli gitt, jeg vil at gjengen skal klare seg selv, også når jeg ikke er til stede.. 🙂

Jeg ser i utgangspunktet etter ungdom i 14-30 års alder, men kan vurdere også yngre/eldre Selfors-entusiaster. Så, hvis du/dere er interessert, send meg noen ord om deg selv og hva du har lyst å gjøre (send epost til webmaster@selfors.com), så kan jeg samle de interesserte og så ser vi hva vi får til.

Med vennlig hilsen

Webmaster Thomas Qvidahl

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.