Hedersbevis delt ut på Årsfesten

Det var trampeklapp og stående ovasjoner da hederskommiteen ved Arild Solås og John-Cato Berntzen leste opp navn og begrunnelser til kandidatene.

Jonny Bohlin, Rolf Selfors og Unni Solås fikk alle Selfors Ungdomslags hedersbevis – en vimpel med bordstender og inngravert «Takk for innsatsen». Partner får blomster.

 

Mona Iversen, Jonny Bohlin, Rolf Selfors og Unni Solås Sammen med kommiteen Arild SOlås og John-Cato Berntzen.
Mona Iversen, Jonny Bohlin, Rolf Selfors og Unni Solås Sammen med kommiteen Arild SOlås og John-Cato Berntzen.

 

Jonny Bohlin og Rolf Selfors er begge vokst opp på Selfors og har lang fartstid innen flere idretter i barne- og ungdomsårene. De har begge vært uvurderlige i forbindelse med byggingen av vårt flotte fotballanlegg og Brakka. De har vært og er fortsatt bidragsytere i SUL, Rolf som trener og representant i Polarsirkelakademiet mens Jonny er trener og ildsjel for handballen.

Unni Solås har vært medlem i Selfors UL siden 1960-tallet! Hun har bidratt i alle grupper, fra å være badevakt, bingokommitè, baking, bidratt på Fossetangen og ikke minst en utrolig innsats for å opprettholde Selforslia som turmål. Hun har på eget initiativ pyntet både bord og gapahuker med blomster og annet for å glede Ranværinger som tar turen oppover lia. Det nevnes at hun bare i år har hatt 195-200 registreringer i Gapahuken!!

Selfors Ungdomslag Takker –  og Gratulerer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.