3×3 fotball – endelig i Rana!

Selfors Ungdomslag er stolt av å kunne informere om at vi som første klubb i Rana har investert i oppblåsbare 3er baner. Treerfotball er på full fart inn i fotball Norge, etter modell fra bl.a. store nasjoner som Frankrike, Belgia og Danmark. Norges Fotballforbund ønsker at 3 mot 3 som spillform skal bli en kultur for de aller yngst fotballspillerne. Og da helst på baner som har inngjerding eller vant.

I treerfotballen er man alltid involvert fordi ballen aldri er så langt unna at man mister kontakten med spillet. Spillerne vil føle seg mer delaktig og oftere oppleve mestring i treerfotball. Gjennom mer ballkontakt og hyppigere mestringsopplevelse blir aktiviteten morsommere og mer utviklende for barna.

Utviklingssjef i NFF, Stig Inge Bjørnebye, sier det bra når han uttaler «vi må tilpasse spillet til barna, ikke barna til spillet!»

3er fotball Selfors
Første banen ble blåst opp og testet, torsdag 26 mai, og som bildet viser ble det tatt godt imot av SULs spillere

Selfors UL har lenge ønsket å arrangere fotball cup. Gjennom denne investeringen håper vi at fotball Rana skal få et nytt og spennende tilbud.

Selfors UL ønsker også at alle Ranas yngst fotballspillere skal få mulighet til å spille treerfotball på trening og i kamper. Vi har derfor tatt en stor investering som skal bidra til enda mer glede og flere smil blant barn, unge og foreldre. Vi tror dette også blir en hit for hele Rana og Helgeland, da utstyret kan leies ut.

For å få testet banene vil vi søndag 29 mai arrangere en intern turnering for SULs spillere. Vi håper så mange som mulig tar seg tid til å nyte en av årets første sommerdager sammen med oss.

Program for søndag:

13.00 – 15.00 påmelding til internturnering i Brakka (kr 50 per spiller)

14.00 – 16.00 8 stasjoner med minimerket og teknikkmerke

15.00 – 17.00 gratis servering av grillmat (pølse/hamburger) + 1 drikke til alle som melder seg på turneringen.

16.30 – 18.30 intern turnering

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.