SUL og Stålkameratene har inngått samarbeid

I løpet av høsten 2015 har SULs fotballgruppe jobbet med å se på løsninger for de to eldste guttelagene. Utfordringene vi har i SUL er de samme som mange andre fotballklubber sliter med. Når ungdommene blir eldre, blir det et merkbart frafall samtidig som går over fra 7er til 9er, og videre til 11er fotball.

SULs målsetning er flest mulig, lengst mulig. Ungdommene i SUL er nok som ungdom flest, de har forskjellige ønsker og ambisjoner. Vi har de som ønsker å være med siden kompisen eller venninnen er med, til de som ønsker å spille for f.eks. FC Barcelona.  Dette er svært utfordrende med tanke på våre målsetninger.

Vår løsning er samarbeid. SUL har derfor kontaktet og blitt kontaktet av andre klubber for å se på muligheten for samarbeid. For gutter 2002 har vi troen på at den beste løsningen for de, er samarbeid med Stålkameratene som har litt av de samme utfordringene som vi har. Ingen av klubbene har nok spillere til å stille egne 9er lag sesongen 2016.  Sammen med Stål har vi funnet en løsning som spillere og trenere er godt fornøyd med og samtidig ivaretar klubbenes mål.

1. desember hadde samarbeidslaget SUL/Stål første trening i Stålhallen. Nedenfor ser dere bilde av en flott gjeng som etter treningen fikk servert pizza.

SUL Stål samarbeidslag pizzakveld

Vi ønsker guttene og trener lykke til med sesongen 2016.

For gutter f. 2000 og 2001 jobber vi fremdeles med å se på løsninger som kan ivareta de sportslige og sosiale mål som klubben og spillerne ønsker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.