Intervju med fjorårsvinner Katrine Fjelddahl

Vi har intervjuet noen av vinnerne fra fjorårets opptur. Her er vinner av sykkel Damer, Katrine Fjelddahl:

SUL: Tenker du å forsvare seieren fra 2014 og delta i Opptur i Selforslia 2015?

Katrine: Hvis det går i orden med barnevakt, kommer både min samboer og jeg til å stille til start i årets utgave av opptur i Selforslia på sykkel. 😉 Og da skal jeg selvfølgelig forsøke å forsvare seieren i fra i fjor.

SUL: Hvordan har sesongen din vært i år?

Katrine: Først og fremst må jeg bare få presisere at jeg i høyeste grad er å regne som mosjonist. Type litt mer enn middels ivrig mosjonist, kanskje… 😉 Sykkel er en treningsform jeg bruker mye i tillegg til ski og løping for å holde meg i form og for at jeg synes det er gøy. Med tre barn sier det seg selv at treningen blir noe sporadisk, men jeg prioriterer å trene når jeg har tid og overskudd. Deltok nettopp i Offroad Finnmark som er et terrengritt på Finnmarksvidda. Rittet har start og målgang i Alta og er 300 km langt. Jeg og min makker måtte bryte etter 18-19 mil pga at jeg fikk mageproblemer slik at jeg ikke klarte å innta tilstrekkelig med næring og væske. Vi må dermed prøve oss på nytt et annet år… 😉 Har ikke deltatt i andre ritt enn det så langt i år.

 

SUL: Du deltok for første gang i 2014 og du satte en sterk ny bestetid på 25:24. Har du fått forberedt deg godt til bakkeløpet opp Selforslia, og har du tro på ny løyperekord i år?

Katrine: Har ikke gjort spesifikke forberedelser til opptur i Selforslia. Får satse på at treningsgrunnlaget jeg allerede har holder 😉 Løyperekorden i fra i fjor er nok ikke umulig å slå nei 😉

SUL: Hvem ser du på som dine største utfordrere?

Katrine: Har ingen anelse om hvem som kan komme til å stille til start, men alle potensielle deltakere i min klasse vil være mulige utfordrere! Passe rundt svar.. 😉

SUL: Hva syns du om et slikt arrangement, og hva betyr det for deg og din idrettsgren?

Katrine: Opptur i Selforslia er et supert arrangement både for store og små. Gir god reklame for Selforslia som arena for fysisk utfoldelse og naturopplevelser. Det er fint å kunne bidra til (forhåpentligvis) økt interesse for terrengsykling/sykling som mosjonsform gjennom deltakelse i opptur i Selforslia på sykkel.

SUL: Som arrangør, prøver vi stadig å forbedre oss og gjøre Opptur i Selforslia til en fest for hele byen. I år blir stafett en egen konkurranseklasse, det blir flere aktiviteter for de minste og vi har gått til anskaffelse av eget tidtakersystem. Er det andre ting du som utøver savner i vårt arrangement?

Katrine: Kommer ikke på eventuelle utbedringer av arrangementet i farta. Synes det virket velorganisert i fjor og det hele forløp knirkefritt! Godt jobba! 🙂

SUL: Da takker vi for intervjuet og ønsker deg lykke til i konkurransen!

Kathrine 1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.