Vi trenger frivillige!

Hei alle sammen!Logo

Selfors Ungdomslag drives av mange frivillige, som hver gjør sin innsats for å skape et sunt og trivelig miljø på Selfors. Vi har mange muligheter og ressurser, men trenger engasjerte foreldre, besteforeldre, pensjonister og andre som kan drive klubben videre. Ingen gjør alt, men sammen er vi mange og vi får utrettet veldig mye! Men vi trenger å bli flere! Vi er også åpne for andre aktivitetstilbud!

Hus-komiteene trenger flere som kan bidra til at bygningsmassen ikke forfaller, til å sørge for at utleien fungerer og til å utvikle fremtidig bruk av bygningene.

Håndballgruppa trenger trenere og annet personell for å holde treningene i gang. SUL kan være behjelpelig med trenerkurs slik at man ikke trenger å finne opp kruttet selv.

Skigruppa trenger flere hoder til å holde vinteraktivitetene i gang!

Barneidrett er et populært tiltak som drives av foreldre med barn i aldersgruppen 1-6 år. Her trenger vi nye instruktører/aktivitetsledere hvert år for å kunne gi et godt tilbud.

Vi vil skape noe nytt, og ønsker ideer fra engasjerte Selforsbeboere!

Dersom du som leser dette har lyst til å bidra eller bare høre mer, kan du ta kontakt med vår leder Terje Ditlefsen (e-post: leder@selfors.com). Vi vil også invitere alle interesserte til neste styremøte som kommer i september. Datoen kommer vi tilbake med!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.