Medlemsregistrering

LogoVi har i hele høst og sommer jobbet med registrering av medlemmer i Min Idrett. Dette har båret frukter, og jeg tror de aller fleste nå er registrert. Vi har av naturlige årsaker lagt hovedvekten på fotball-gruppa, siden den har flest medlemmer og aktive spillere. Vi vil likevel påpeke at alle som har noe med SUL å gjøre, skal melde seg inn via MinIdrett på www.minidrett.no

I morgen, tirsdag 14. oktober har fotballgruppa Klubbkveld på Fossetangen. Da kommer jeg til å være tilstede for å hjelpe til med registrering og svare på spørsmål.

Registreringen er viktig av flere grunner. Klubbene er pålagt å føre elektronisk medlemsregister, heldivis er løsningen fra Norges Idrettsforbund gratis for klubbene å bruke. Vi sparer store mengder administrasjon når vi får medlemmene til å vedlikeholde sin kontaktinformasjon selv. Korrekte medlemslister betyr korrekt grunnlag for utbetaling av støtte, og det betyr at vi ikke trenger å «jobbe oss ihjel» hvert år når medlemskontingent og treningsavgifter skal innbetales. Løsningen gir medlemmene mulighet til å betale avgiftene i MinIdrett med bruk av kredittkort, eller ved å hente ut faktura med KID-nummer for bruk i nettbanken. Det er viktig at alle aktive spillere har betalt medlemskontingent, for til den knyttes forsikringen. Uten forsikring har vi ikke lov å la spillerne delta.

Fra og med 2015 vil vi bruke denne løsningen til å sende ut betalingskrav. Da vil dere som er registrert få en epost om at betalingskrav er lagt til. For at vi skal kunne gi søskenmoderasjon og Familierabatt, er det viktig at både barn og foresatte er registrert, og knyttet sammen gjennom Min Idrett.

Vi kan også kreve inn andre avgifter, feks påmelding til Opptur i Selforslia, loddbøkene til fotballgruppa, påmelding til cup’er og turneringer og mye mer.

Videre vil vi bruke løsningen til å holde styr på hvem av funksjonærene som har forevist politiattest. Dette er et krav for alle som skal jobbe med barn og funksjonshemmede.

Foreldrekontaktene og trenerne har gjort en formidabel jobb med å få medlemmene til å registrere seg, og skal ha en stor takk! Uten denne innsatsen hadde vi ikke vært nærmere målet som vi nå er like ved å nå.

Mvh
Thomas Qvidahl

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.