Selfors UL og Polarsirkelen friluftsråd inngår samarbeid

Knut Berntsen og Terje DitlefsenFor å fremme og legge til rette for aktivitet og informasjon i nærmiljøet, inngår Selfors UL og Polarsirkelen friluftsråd et samarbeid.

I dette samarbeidet er det først og fremst Selforslia som vil få økt oppmerksomhet. Polarsirkelen friluftsråd har allerede sammen med Rana kommune og flere laget informasjonsfolder og informasjonsvegg om Selforslia og dens mange muligheter. Men selfors UL vil også legge enda mer til rette og har søkt støtte for å gjøre dette. Knut Berntsen i friluftsrådet syns at planene og aktiviteten i Selfors UL er spennende, og sier at det veldig gøy og se at ungdomslaget på Selfors er så aktiv og positive til å legge til rette for alle i Selforslia.

I planene som det nå samarbeides om vil det i første omgang bli satt opp nye trimpostkasser. De eksisterende eldre og slitte kassene vil bli skiftet ut med nye værbestandige kasser som vil være godt synlig for turgåere og trimmere. I tillegg til de 4 trimkassene som står på Risfjellet, Storhaugen, Gapahuken og Selfors fjellet, vil det bli etablert 2 nye trimkasser på Tjuvtrappa og Skarvatnet. Trimkassene vil ha besøksbøker fra Selfors UL og vil nå også bli lagt inn i Polarsirkeltrimmen sine trimkasser. Det vil også bli laget muligheter for elektronisk registrering av besøk vha mobil og nett.

Knut Berntsen og Terje Ditlefsen

Knut Berntsen fra friluftsrådet og leder i Selfors UL Terje Ditlefsen ser for seg mange områder fremover som det vil samarbeides om. Diskusjonen om mange spennende ting flyter over hverandre denne hyggelige kvelden i Skibua til Selfors UL, som ligger midt i området som det snakkes om. Det nevnes utvikling av nye turkart bare for Selforslia, informasjonstavler, fornying av skiltingen, samarbeid om historiske navn i turområdet, informasjonsfoldere osv. Det legges også selvfølgelig at grunneierforening vil bli både spurt og informert om planene etter hvert som de tar form.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.