Oppslagstavla

NODAT-oppslagstavleFor å imøtekomme etterspørselen for beskjeder fra trenere og andre, samt mulighetene for rette spørsmål om kamper  treninger og lignende er «Oppslagstavla» opprettet her på nettsidene. Her kan informasjon/beskjeder fra/til trenere, spillere, foreldre og andre legges ut.

Det kan være informasjon eksempelvis være om når en fotballkamp starter, en trening som er utsatt osv. Det kan også være spørsmål fra spillere/foreldre om hvor oppmøte skal være før en kamp osv. Mulighetene er mange for korte beskjeder som gir informasjon til våre medlemmer. Benytt den gjerne!

Dere finner «Oppslagstavla» i menyen  øverst på siden  eller direkte adresse her:

www.selfors.com/oppslagstavla/

Oppslagstavla

NODAT-oppslagstavleHer kan informasjon/beskjeder fra/til trenere, spillere, foreldre og andre legges ut. Det kan være informasjon eksempelvis være om når en fotballkamp starter, en trening som er utsatt osv. Det kan også være spørsmål fra spillere/foreldre om hvor oppmøte skal være før en kamp osv. Mulighetene er mange for korte beskjeder som gir informasjon til våre medlemmer. Benytt den gjerne! Det er bare å skrive i kommentarfeltet under:

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.