NNM Old Boys 2013

Tradisjonen tro reiste våre Old-boys stjerner for å representere klubben i Nord-Norsk mesterskap. I år var det Knausen FK som arrangerte turneringen på en mesterlig måte. Det er alltid stas å komme på turnering i Svolvær, og arrangøren yter fantastisk service overfor deltakende lag.

Også denne gang stilte vi klassen for 33+ slik at ungdommen fikk være med. Det er  blitt tradisjon at et par av våre spillere må takke for seg etter noen få spilte minutter, forebyggingen fungerte ikke denne gangen heller….. Tross dette spilte vi god og fartsfylt fotball mot yngre motstandere og vant 3 av 4 innledende kamper. Forhåndsfavoritt Harstad ble også i år for sterke for oss, men likevel ble det semifinale mot Ulfstind (fra Tromsø) på søndagsmorgenen. Kampen endte 3-3 og vi røk ut etter en spennende straffekonkurranse. Vel spilt gutter.

nnm 2013

Vel så viktig som det sportslige, er den sosiale agendaen. Laget vårt bygges rundt nåværende og tidligere trenere/funksjonærer i klubben og brukes som arena for å bli bedre kjent i Annen setting. Årets tur med Hurtigruta fra Bodø i strålende sol ble helt fantastisk. Takk for god fotball og fantastisk selskap.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.