Kan «Grasrota» mobilisere til Grasrotandelen?

grasrotandelenMed over 150.000 inn på konto, var Grasrotandelen det største «arrangementet» Selfors UL gjennomførte i 2012. Helt uten dugnad, loddsalg, kaffesalg, vakter og komiteer.

Og arrangementet kan bli over dobbelt så stort. Fortsatt uten loddsalg, kaffesalg, vakter og komiteer. Men vi trenger en liten dugnad fra «Grasrota».

Norsk Tipping har i alle år fordelt en del av overskuddet til lag og foreninger. Men da gjennom søknader og kommunale prioriteringer. Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til være med å bestemme hva noe av overskuddet skal gå til. Du kan velge hvilket lag eller forening som får fem prosent av din spillerinnsats. Det vil si at dersom du spiller Lotto for hundre kroner, går fem kroner til ditt lag. Og best av alt; din premie eller vinnersjanse vil ikke reduseres!

Så hvis alle foreldre, besteforeldre, tanter og onkler, naboer og andre kjente får et hyggelig spørsmål fra dere om å knytte sitt spillekort fra Norsk Tipping opp mot Selfors UL, på www.grasrotandelen.no eller hos nærmeste komisjonær (f.eks. Prix), tror vi at «arrangementet» Grasrotandelen vil gi Selfors UL enda mer i 2013. Penger som kommer godt med til å betale for deltakelse på turneringer, i serier, vedlikehold av banen, Brakka, Skibua, nye baller, vester, treningstider i Ranahallen og Stålhallen osv. osv.

 På forhånd takk til alle som bidrar.

Mer informasjon finner dere: http://www.grasrotandelen.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.