Godt Nytt år alle sammen!

Vi kan se tilbake på nok et innholdsrikt år for oss i Selfors UL. Den høye aktiviteten har fortsatt, spesielt innenfor fotballen som nå har flere aktive enn på veldig mange år. Dette er nok et resultat av den flotte arenaen vi har for trening og kamp. Vi som i dag drar nytte av dette må få takke de ildsjeler som sto i spissen for å dra dette i land, en fantastisk arbeidsinnsats som har båret frukter.

Gledelig er det også at vi ser ut til å komme i gang med handball igjen. Gruppa har slitt med lite/ingen aktivitet, men takket være flott innsats fra flinke trenere har vi nå lag i to årsklasser 2003 og 2005. Håpet er at trenden fortsetter inn i det nye året med flere ildsjeler som tar tak for å gi sine barn og unge et tilbud i vårt lille og fantastiske ungdomslag.

For at vi skal kunne holde oppe aktiviteten i ungdomslaget er vi avhengige av at vi som foreldre stiller opp for våre barn og unge. Vi har det siste året hatt store utfordringer med å finne nok frivillige til å skape det engasjementet vi ønsker. Dette dreier seg om alt fra det å være med som voksenperson på barneidrett og trenere/ledere til å bidra i hus-/anleggsutvalg. Hvis vi løfter i lag, vil ikke dette bli til en byrde, men en inspirasjon og glede. Dette handler om å frigjøre tid til å skape muligheter for våre barn og ungdommer. Jeg har også i løpet av året forsøkt å rekruttere ungdommer til lederkurs (YoungActive) som holdes av Idrettsforbundet. Dette kommer jeg til å fortsette med fordi jeg er overbevist om at våre ungdommer har mye å bidra med inn i vårt fantastiske ungdomslag – som utøvere, ledere og inspiratorer til nyskaping – hva med en egen ungdomsgruppe? bare ta kontakt så skal dere få mulighet og starthjelp…..

Husk: «Det er ikke nok å være motiverte, vi må være entusiastiske»!

For at vi i Selfors Ungdomslag skal kunne gi våre medlemmer det tilbudet vi har, er vi avhengig av god økonomi. I skrivende stund er det 367 entusiaster som støtter oss via Norsk Tippings Grasrotandel – dette er et viktig bidrag som ikke koster annet enn å be kommisjonæren om å registrere Selfors UL som mottaker på ditt tippekort – takk til dere som gjør dette i dag og velkommen til dere nye bidragsytere. Videre ønsker jeg å takke vår fantastiske hovedsamarbeidspartner Helgeland Sparebank som bidrar sterkt til at vi kan realisere mange av våre planer.

Til slutt oppfordrer jeg alle medlemmer å melde seg til dugnad på Fossetangen i Januar. Vårt fantastisk klubbhus skal ytterligere oppgraderes og er derfor stengt for utleie hele januar. Her skal vi både snekre, male og bytte ut gammelt utstyr slik at vi kan opprettholde vårt ry som en flott plass å feier store dager som bryllup, konfirmasjon, barnedåper og ikke minst våre interne arrangementer.

«Tiden er til for at ikke alt  skal skje på en gang»

Takk for alle gode opplevelser dere har bidratt med i 2013 også ønsker jeg dere et riktig godt  nytt år alle sammen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.