Selfors UL gjør det lettere å finne turmål

Selfors UL har nå inngått et samarbeid med «UT.no» som er et nettsted som håper å samle flest mulig turmål i Norge. Her har Selfors UL nå beskrevet 10 turer i Selforslia som kan finnes på nett og som app til smarttelefoner.

Selfors UL har som mål og legge til rette for friluftsaktivitet for folk i Rana og Selfors spesielt. Så si alle turene kan brukes som familieturer og som treningsturer. Stor variasjon i terreng og natur er noe som vi på Selfors kan tilby og som vi nå legger til rette for at flere skal kunne få glede av.

Vi har også sett at flere av de gamle stiene er i ferd med og gro igjen. Noen stier er allerde borte og her har vi alliert oss med kjentfolk som kan disse stiene fra gammelt av. Ved å få mange av de som går skogsveien opp til populære Gapahuken og Storhaugen over på stier så vil disse stiene bli naturlig vedlikeholdt. Vi tror også at mange nye turgåere i Selforslia vil bli overrasket over hvor mange fine steder som er i lia. Her er blant annet bilde fra Tjuvtrappa:

Frem til i dag har det kun vært Den norske turistforeningen og privatpersoner som har kunne lagt ut turer, men nå har de åpnet opp for lag og foreninger og Selfors UL er først ut.

Beskrivelsene av turene finner dere på ut.no og søk gjerne på Rana eller i nærheten så finner dere alle turene som er beskrevet av Selfors UL. Den andre metoden er hvis man har en smarttelefon så kan en app lastes ned.

Her er noen skjermbilder fra appen:

[nggallery id=109]

Last ned app til Android telefoner:

Last ned til Apple telefoner:

Link til denne siden ligger også i menyen på toppen av siden, se: Turmål

Diskuter turmål i selforslia via twitter?

Noen av turmålene i Selforslia er også beskrevet her –>

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.