Referat fra trenermøte fotball 22.10.2012

22.10.2012 hadde vi trener møte I brakka på Selfors. Hele 22 trenere møtte og det er en kraftig påminnelse på at Selfors Ul driver svært godt!

Morten og Rolf geleidet oss igjennom sportsplanen og alle nye trenere ble oppfordret til å sette seg inn i denne. Sportsplanen bør være et levende dokument og i så måte var det på sin plass med en debatt om det fantes pkt. som burde utdypes/fjernes eller erstattes. Dette vil vi komme tilbake til og da med en oppfordring til dere alle om innspill.

Det har vært gjennomført systematiske trenerkurs for alle trenerne i fotball gruppa – Det ser vi virkelig resultatet av! Det spirer og gror, våre jenter og gutter trener godt i et trygt og pedagogisk miljø, leken, smilet og gleden er aldri langt unna.Ett fortsatt fokus på trenerkurs og videreutvikling vil være nøkkelen for å bringe den gode arven videre fra de ildsjelene som over lang tid har virket og åndet for klubben. Det er en klokkeklar oppmuntring fra styret att alle nye trenere tar seg tid til å gjennomføre disse kursene. Ta gjerne kontakt med Morten eller Rolf for å melde deres interesse samt påmelding.

Rolf har pånytt tatt ansvaret for dialogen med Stål vedr. treningstider i hallen samt fordeling av disse mellom lagene våre, han har gjort en stor jobb der og det er jeg svært takknemmelig for – det er en kraftig kabal. Styrets håp er at disse trener møtene kan holdes oftere slik at engasjementet holdes oppe, jobben dere alle gjør med barna våre er uvurderlig og sammen kan vi forhåpentligvis sørge for at flere Selfors unger kan få en meningsfylt og sunn fritid.

Med vennlig hilsen

Jarl S.Johansson

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.