Prøvedag for treningsklær- fotball

Onsdag den 25. januar kl 1800-1900 vil det bli en prøvedag på Fossetangen, hvor alle som ønsker kan bestille treningsklær gjennom Selfors UL. Det blir en blå/gul treningsgenser og en svart treningsbukse.

 

Prisen for barnestørrelsene(str 116-164) er kr. 650,- og for voksenstørrelse(str xs-xxl) er kr.750,-. Det vil bli trykt navneinitialer på klærne. Det vil bli annonsert en felles utleveringsdag på Fossetangen så snart klærne er klar for utlevering. Det vil da kun bli kontant betaling.

Selfors UL og Sport 1 Sporten Havna har skrevet under en avtale for utlevering av sportsutstyr. Sporten Havna vil også ta inn de samme klærne i deres sportsbutikk, så for de som ikke får bestilt i denne runden, så kan de etter hvert kjøpe direkte i butikken. I avtalen med Sporten Havna, har medlemmer av Selfors UL 20% på utstyr til fotball. Sporten Havna har allerede tatt inn shortser og strømper som selges til gunstige priser, 20%. Siden klubben ikke har medlemskort, må medlemmene informere ansatte på Sporten Havna, at de er medlem av Selfors UL.

Klubben viderefører avtalen med Umbro og det blir fortsatt blå/gult i våre treningsklær/drakter:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.