Kampreferat fra G2000 mot Konsvik-Lurøy

I går kveld spilte G2000 laget mot Konsvik-Lurøy i Konsvikosen. I naturskjønne omgivelser på glimrende natur-gressbane spilte lagene en flott kamp.

I første omgang var det raske spillerkombinasjoner med gode pasninger som sørget for at Selfors gikk raskt opp i ledelsen. Selfors guttene fortsatte utover i første omgang med driblinger og pasninger som effektivt skapte sjanser. Etter første omgang stod det 4-0.

I andre omgang startet det med mer usikkert spill hos Selfors mens hjemmelaget flyttet laget høyere oppover på banen som fort resulterte i mål for Konsvik-Lurøy. Hjemmelaget fortsatte presset fikk flere mål. Selfors fikk inn et mål etter et langskudd og vant dermed kampen. Kampen endte 4-5.

Her er noen bilder fra kampen:

[nggallery id=108]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.