Info fra styret i fotballgruppa

Hei alle fotball venner

Styret i fotball gruppa har hatt sitt første møte etter årsmøtet, der har vi som er nye fått fyldig å god informasjon fra de som allerede har vært der 1 år samt fra John Cato.

Selfors UL har over lang tid vært drevet svært godt og fortball gruppa er intet unntak, klubben fremstår som en veldreven og godt smurt organisasjon.
På vårt første styremøte gikk vi igjennom en del pkt:

i. Sponsorer
ii. Loddsalg
iii. Turneringer
iv. Vårdugnad

Som de fleste av dere kjenner til så er Helgeland Sparebank vår hovedsponsor , men i tilegg har vi en del på arena sponsing, vi nevner:

i. Effekt
ii. Rana Gruber
iii. Bimbo
iv. Møbelringen

I tillegg har styret diskutert en evt ny sponsor – Nor-Miljø.

Styret har tro på at det finns muligheter på sponsor markedet utover dagens sponsorer, det har resultert i en undergruppe på 4-5 stk. foreløpig bestående av Anne Grethe sellin og jarl Stian Johansson, men flere kan forvente en telefon fremmover der de blir spurt om å delta i denne gruppen 
Pia Solvang, Anne Grethe og Irene Fagerjord har påtatt seg oppgaven med å organisere årets loddsalg.
Alle fotballspillere får hver sin loddbok å selge (søsken deler 1 bok) og hovedpremien i år er en sykkel sponset av Sporten Havna.

Når det gjelder turneringer så er ikke styret helt oppdatert på hva som skal skje fremover, men vi vet hvem vi skal kontakte for å få denne informasjonen så der vil informasjon komme .

Sesongen banker kraftig på døra så det haster litt med vår dugnad på banen.
Dette er det vi har planlagt foreløpig:

i. Brakka må males
ii. Ute møblene må beises
iii. Bodene må ha et strøk til
iv. Ballbingen har noen ødelagte bord
v. Nettene må opp

Vi tar høyde for en dugnad i uke 17 og evt. uken etterpå hvis det viser seg å være nødvendig – egen mail på dugnad vil bli sendt ut til alle som undertegnede har mailen til.

Svein Erik Valla vil representere styret i årsmøtet i Polarsirkelakademiet.

Ja det skulle vel være alt for denne gang, vi vil prøve, etter beste evne, å orientere om det som skjer og hva som rører seg – inntil da, nyt våren og varmen som forhåpentligvis kommer sigende så sees vi på dugnad! 

For styret

Jarl S. Johansson

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.