Gratulerer med dagen

Hei alle medlemmer, etusiaster og støttespillere – gratulerer med 60-årsdagen.

I dag er det 60 år siden Einar Brennesvik tok fatt som første leder av Selfors Ungdomslag. Dette i et møte som ble ledet av ordfører i Nord-Rana Eilif Davidsen og hvor det ble iherdige diskusjoner om det skulle være et idrettslag eller ungdomslag. Valget falt på UL og idrettsgruppa ble dannet 3 år senere med ski, handball, fotball, turn, friidrett og skøyter….. alt dette uten anlegg! Kan opplyse at også Mannskoret var en av grunnstammene i laget til de valgte å stå utenfor ungdomslaget rundt 1960

I dag har vi et flott ski-/friluftsområde oppi lia, et fantastisk flerbruksanlegg med egen fotballarena samt Fossetangen som har vært et kjært samlingspunkt for hele Ungdomslaget siden innvielsen høsten 1958.

Dette er ikke slik man FÅR, det kreves ildsjeler med engasjement, ideer, entusiasme og kraft for å gjennomføre alt dette. I dag ønsker jeg å benytte anledningen til å takke alle dere som har stått på for at Selfors Ungdomslag fortsatt fremstår som en SPENSTIG, KREATIV og AKTIV 60-åring – tusen takk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.