Treningstider Selfors Idrettspark fotball 2011

Nå er treningstidene fordelt på Selfors Kunstgressbane, se vedlegg. De fleste ønsker er oppfylt, trening for våre lag vil i hovedsak gå på tirsdager og torsdager. Merk at banene ofte deles i 4 treningsfelt for å utnytte kapasiteten maksimalt. Vi har tildelt Storforshei treningstid torsdager kl 16-17 på en halv bane samt fredager kl 16-18 på hele banen. Gruben Blikk leier halv bane søndager kl 20-21.

treningstider 2011

Vi vil starte opp keepertrening på mandager kl 18-19. Trener vil være Roar Øverås. Mandag vil av og til kollidere med kamper for noen av lagene. Vi ønsker allikevel å kjøre en treningsøkt for våre keepere på mandager og som regel er halve banen ledig frem til kl 19. Vi kommer tilbake med mer info, bl.a. aldersgrense på keeperne. Satser på oppstart mandag 23. mai kl. 1800.

Så er det slik at noen av våre 11-er kamper er lagt til våre treningsdager, grunnet stor aktivitet på våre faste kampdager. Ber Dere om å sjekke på vår hjemmeside, under kamper på Selforsbanen, om det er kamper i Deres treningstid. PS! Trening må vike for kamper.

Lykke til!

For styret

John-Cato

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.