Svar fra spørreundersøkelsen om hjemmesidene våre

Det er nå mottat 13 svar på den uformelle spørreundersøkelsen som Selfors UL har utført for å finne ut omhvor fornøyd våre brukere er av hjemmesidene våre, www.selfors.com. Vi ser at de fleste som er innom våre sider enten daglig eller innen 2-3 dager noe som er meget bra.

Selv med få svar så gir det oss en pekepinn på forbedringspotensiale og vi ser en trend som viser hvor fornøyde brukerene er med våre hjemmesider. Blant annet så er oppdateringsfrekvensen vår og innholdet de ganske fornøyd med.

 

Det som de kunne ønsket mer informasjon fra er friluftsdelen og sesongidrettene ski og håndball. Her ser vi at vi har et forbedringspotensiale og skal prøve å forbedre oss.

Beskjedsiden som bringer ut beskjeder fra trenerene er både godt brukt og godt likt. Her kan vi forbedre oss enda mer, så vi håper at trenere, foreldrekontakter bruker den enda mer aktivt for å nå ut til våre medlemmer og andre brukere av hjemmesidene våre.

Likeså ser vi også at utleie av Fossetangen er populært og bruken av kalenderfunksjonen som viser utleie er mye brukt.

I forhold til utseende så er de fleste fornøyd men vi skal se på hvordan menyer kan gjøres mer tilgjengelig. Menyene finnes i dag nederst på siden, hvor man har en oppsummering av alle grupper. Dette er vanlig hos endel nettsider og vi har fulgt den malen. For å imøtekomme raskt ønsket som er ytret fra en av svarene om å forbedre dette har vi nå lagt til ett menypunkt som viser oversikten over alle grupperinger som vi har, se øverst til høyre i sidestolpen. Vi håper dette bidrar til å gi en raskere inngang til enkeltområder i vår hjemmeside.

Ser også at flere kunne tenkt seg å bidra med å skrive artikler og ta bilder som kan benyttes på våre hjemmesider. Dette er positivt og vi skal kjøre et kurs i løpet av vinteren for å imøtekomme dette.

Hele rapporten kan leses her:

Sporreundersøkelse om selfors sine hjemmesider

Vi tar gjerne i mot kommentarer om undersøkelsen og svarene, benytt kommentarfeltet under for dette.

Takk til dere som har bidratt i undersøkelsen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.