Statutter for Selfors ungdomslag hederstildelinger

Hedersgaven er en takk til medlemmer som har gjort en stor innsats for Selfors ungdomslag. Her er statuttene for tildelinger.

 

Hedersgave/bordstanderen

  1. Hedersgaven er en takk til medlemmer som har gjort en stor innsats på det administrative området gjennom lengre tid. Hedersgaven kan også utdeles til lag- foreringer i forbindelse med representasjon på disse jubileer- tilstelninger. Vimpelen alene kan ikke utdeles til enkeltpersoner.
  2. Medlemmer som har vært allsidig og ytt tjenester i grupper  og arbeidsutvalg må komme i første rekke. Medlemmer som har arbeidet i en bestemt gruppe og gjort et godt arbeide der, kan komme i betraktning, men disse bør i første rekke gruppene selv belønne med en gave.
  3. Lagets hedersgave er en bordfane med lagets merke og inskripsjon. den er kun forbeholdt hovedlaget. Bare vimpelen (fanen) kan benyttes av undergruppene ved spesielle anledninger.
  4. Samtlige medlemmer i laget har anledning til å komme med forslag på kandidater.
  5. Komiteen består av 3 medlemmer der minst ett av medlemmene er tildelt hedersgaven. Komiteen velges av styret. Komiteen bestemmer hvem hedersgaven tilfaller. Komiteen plikter å føre protokoll. Komiteen har funksjonstid på 5 år.
  6. Komiteen må til en hver tid være våken for eventuelle kandidater, og aller helst lese gjennom protokoller for å være sikker på ar rette personer blir tilgodesett.
  7. Hedersgaven bør fortrinnsvis utdeles på lagets årsfest.

Hedersgave for aktiv innsats

  1. Denne gave utdeles til medlemmersom har gjort seg spesielt bemerket med aktiv innsats i en eller flere idrettsgrener over et lengre tidsrom.
  2. Eventuelle forslag/kandidater må gruppene komme med.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.