Statistikk over besøkende på www.selfors.com hittill i år

Det er foretatt en analyse over trafikken på Selfors UL sine nettsider hittil i år. Det har vært totalt sett 12.081 personer innom våre sider i år, hvor av 3.795 er unike besøkende. disse har tilsammen sett 47.423 sider.

 

 

(klikk på bilde for større utgave)
 

Hvis vi ser på hva som er de mest trafikkerte sidene, så er «Opptur i Selforslia-bakkeløp» den mest besøkte enkelthendelsen. Mens samlesider for «Beskjeder ut til lagene» og «Bildegalleri» samt «Fossetangen og utleie (events)» er de mest populære.

(klikk på bilde for større utgave)
 

Ved å se på hvordan finner de oss, så ser vi at en klar majoritet kommer fra direkte besøk- personer som kjenner vår nettadresse (4.478stk). Mens en god del er fortsatt google-søk etter Selfors UL som finner oss (2.618stk). Ellers så har vi lykkes med vår satsning på sosiale medier, hvor vi ser at besøk via facebook og twitter gir tilsammen 3.052 besøk.

(klikk på bilde for større utgave)
 

Det er også litt artig å se hvor kommer besøkende fra. Her har vi gjort en sortering hvor i landet man klikker fra. En god del av de besøkende kan man ikke se det men man får se et klikkemønster som er av interesse for alle sammen. Her ser vi det visiualisert det som kom frem i besøk og ingangsporter. Det går til hovedsiden, som er ofte de faste besøkende for derfra å gå videre til artikler, mens andre inngangsporter gir besøk direkte til artikler. Ser også hvordan trenden er på hvordan man går videre etter å ha kommet seg inn. Noe som gir informasjon om hvordan bygge opp nettsider best mulig for at brukerene skal finne det man leter etter.

Selfors UL ønsker å bli bedre på hvordan hjemmesidene skal se ut fremover og hvordan vi når dere brukere med informasjon vi legger ut på www.selfors.com, så kom med tilbakemeldinger om forbedringer. Skriv i kommentarfeltet under eller send mail til webmaster@selfors.com

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.