Kommentar- og diskusjonsfelt

Selfors UL ønsker en mer aktiv bruk av våre nettsider og en bedre kobling til sosiale medier, for dermed øke interessen og bruken av våre sider. Vi håper også at vi på denne måten skal nå våre medlemmer og brukere på våre nettsider i en mer aktiv kommunikasjon.

I denne forbindelse tester vi nå ut litt forskjellige kommentar- og diskusjonsfora, slik at i sommer kan det bli litt endringer i formen på å kommentere. Men før høsten er alt testet ut og endelig løsning på plass.

En av grunnene for at vi tester ut dette er at slik vår gamle løsning er så må hver enkelt kommentar godkjennes av en administrator før den kommer ut og dette forsinker en kommentar/beskjed før den kommer ut. Vi har lagt opp til at det er mulig å logge på med kjente nett-ID’er (google, facebook, yahoo, med flere) slik at kommentaren kommer umiddelbart ut. Men vi har fremdeles en mulighet for de som ikke har en nett-ID til å identifisere seg via navn og epost adresse.

For øyeblikket testes en av de mest proffesjonelle og mest brukte applikasjonene for kommentering og diskusjon, «Disqus». I denne har man også muligheter for å legge med bilder direkte i kommentarfeltet.

En annen grunn er at nyere og mer moderne kommenteringsapplikasjoner har også koblinger til sosiale medier som facebook og twitter, noe som gjør at man kan publisere sin egen kommentar direkte til sin egen sosiale program. Husk her å krysse av for at det skal publiseres på facebook/twitter også.

Man kan også «like» kommentaren og dermed også på den måten få det publisert på dine sosiale medier.Test gjerne kommentarfeltene i sommer og si hva du syns.Test gjerne den nye kommenteringsfunksjonen i artiklene våre her på www.selfors.com.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.