Informasjon om bruk av Stålhallen

Vi har mottat nyttig informasjon fra Stålhallen som vi videreformidler. Her i blant temperatur i hallen, parkering og rømningsveier.

 

  1. Temperatur i hallen: Temperaturen vil ligge mellom 8-11 grader i Hallen hele vinteren. Etter forespørsel fra andre haller er det dette det ligger på. Perfekt temp og trene i, men litt kaldt og stå i ro.
  2. Trykk i hallen, piping i dørene og noen kjenner det i ørene ved ankomst: At det blir «trykk» er helt normalt. Siden det er overtrykkshall. Men ikke farlig. Hallen blir holdt oppe av luft, så det trekker godt ved utgangene
  3. Rømning og prosedyrer: Alle trenerene skal være informert om rømmningsveier. Og ved alarm kan alle nødutgangene benyttes. Nødprosedyre er sendt sammen med kontrakt. Vær enkelt trener er ansvarlig for sitt eget lag. Og oppstilling/møteplass er parkering ved Nye Sagbakken Stadion.
  4. Innganger: Det er 2 innganger. På langsiden, og mot Nye Sagbakken stadion. Vil helst at folk bruker adkomst via Ranenget. Parkering mellom Stålhallen og Nye Sagbakken stadion, samt veien ned mot Ranenget. Ikke lurt og parkere på langsiden når snøen kommer. Dette pga ras og rydding av snø.
  5. I forhold til lys på utsiden for lettere ankomst og parkering: Lys på utsiden av Stålhallen vil komme. Vi er klar over dette «problemet». Det vil komme mer lys. Forhåpentligvis i løpet av kort tid

Med vennlig hilsen

Per Gunnar Tysnes

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.