Tjuvtrappa

Av Jan I. og Geir L.

GPS koordinater: N66 20.380 E14 10.333

Turen til Tjuvttrappa er en flott og litt krevende tur med en flott utsikt ved målet. Men obs: det må nevnes at det er stupbratt ved målet for turen, så barn bør passes ekstra godt på av de voksne.

Start:Turmålet ligger omlag 3km fra parkeringsplassen ved Skibua som er et av utgangspunktene som kan benyttes. Et annet sted å starte fra kan være fra Brennsletta. Den beste parkeringen er nok likevel ved Skibua, øverst i Skogveien.

Beskrivelse av rute: Ruten passer for alle, men vil nok kunne være tung for de minste, da det er noe stigning stort sett hele veien. Hele ruten går på fin skogsvei mesteparten av veien og deretter på fin sti og er lett å finne frem på. Turen anbefales på sommerstid. Men obs: det må nevnes at det er stupbratt ved målet for turen, så barn bør passes ekstra godt på av de voksne. Under vises stigningsprofilen for veien helt opp til Tjuvtrappa:

GPS: Turen er også beskrevet i en nedlastbar GPS-rute (for Garmin) som ved å klikke på lenke under får tilgang til denne ruten. Utsnitt under viser bilde fra GPS ruten:

Nedlastbar GPS rute: Tjuvtrappa

Bilder fra ruten opp til Tjuvtrappa:

Bilde fra kartforklaring på Varmorsletta:

Fine turstier å gå på:

Ved målet venter en fin benk med flott utsikt mot Ytteren og Båsmo:

Flott utsikt men svært bratt nedenfor, så pass på!

God tur!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.