Stopp Volden Cup i Bodø

Hei, alle sammen og vel overstått ferie! Høsten er over oss og det samme er høstsesongen på fotballarenaen. Vi får forhåpentligvis en flott høst med fine opplevelser på fotballbanen for våre håpefulle.

Sesongen så langt har vært relativ rolig på turneringsfronten, hvor lagene har deltatt på færre turneringer enn tidligere. Dette er mye opp til Dere selv, trenger nødvendigvis ikke være turneringer som fotballstyret plukker ut.

I fjor deltok mange lag i Stopp Volden Cup i Bodø i slutten av oktober. Styret syntes at denne turneringen er en fin avslutning på en lang fotballsesong, selv om en del av trenerne var noe misfornøyd med noe av det sportslige ambisjonsnivået til arrangøren. Blant annet var det noen lag som måtte spille alle sine kamper på parketten i Bodø Spektrum, noe jeg har tatt opp med arrangøren.

Velger allikevel å fokusere på at ungene syns det er ARTIG med turneringslivet, og at en helg i Bodø kan være en fin avslutning på en lang sesong.

Nedenfor ligger en link til arrangørens hjemmeside med info rundt turneringen. Se litt på dette, diskuter om dere ønsker å delta, så melder dere ifra til meg, så skal vi foreta påmelding.

I år som i fjor, vil det i utgangspunktet bli tilbud om overnatting i gymsaler. Vet at noen ønsker annen type overnatting, men det blir opp til hvert enkelt lag å avgjøre, og for egen regning.

For styret

John-Cato

——————————————————————————————–

Info fra Bodø Glimt:

Hei ! Påmelding til Stopp Volden Cup 2010 den 22-24 oktober er nå åpnet i Cup-assist. Gå inn på våre hjemmesider www.glimt.no og til U-avdelingen så finner dere fram.

http://www.cupassist.com/pamelding/redirect.php?tknavn=svc2010 kan også brukes direkte. Kampene spilles i Nordlandshallen og Bodø Spektrum.

Alle kamper spilles som 5’er og er rene årsklasser , altså melder man seg på f.eks i -97 kan man ikke bruke -96 spillere. Dog gjelder dispensasjoner gitt av Nordland Fotballkrets for bruk i seriespillet. Les vedlagte invitasjon nøye før påmelding.

Vi har lagt begrensninger på antall lag i hver klasse. Disse kan eventuelt justeres senere hvis andre klasser ikke fylles helt opp. I fjor hadde vi 222 lag med. Gjør oppmerksom på at klasser kan bli fylt opp FØR påmeldingsfristen går ut og man havner da på ventelisten. Klassene smågutter/småjenter var i fjor de som fyltes opp først, men uansett gjelder ”først-til-mølla” prinsippet i alle klasser.

Vi ønsker alle velkommen til en flott helg i Bodø !!

Invitasjon til Stopp Volden Cup 2010

Mvh

FK Bodø/Glimt

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.