Selfors UL premiert for sin innsats!

Av janinge
Selfors UL – fotballgruppa premieres av Norges fotballforbund for sin innsats i barne- og ungdomsfotballen!

Selfors UL er kåret til Nordland fotballkrets sin beste klubb på breddefotball. I tildelingen fra Norges fotballforbund står det blant annet:

«Selfors UL er av de 18 klubbene som av NFF nå premieres for sin innsats i barne- og ungdomsfotballen.

Midlene kommer fra NFFs barne- og ungdomsfond. NFF har siden 1999 delt ut penger fra fondet til klubber som har gjort en ekstra innsats i barne- og ungdomsfotballen. Målet er å stimulere til økt fokus på utvikling av barne- og ungdomsfotball.

Viktig arbeid

– Det jobbes veldig godt i mange fotballklubber over hele landet året rundt. Vi håper denne tildelingen gir inspirasjon til å fortsette arbeidet med å skape gode oppvekstvilkår for barn og unge, sier fotballpresident Sondre Kåfjord.

Klubb- og aktivitetsutvikling

En av forutsetningene for å komme med i betraktning, er at klubben har et godt fotballtilbud både til gutter og jenter.»

kilde: NFF-Nordland

I tildelingen er det også trukket frem at Selfors UL har jobbet svært systematisk med trenerutdanning, hvor SUL har utdannet alle sine trenere med trener 1-kurs eller høyere trenerutdanning.

Selfors UL fotballgruppa ved leder John-Cato Berntzen er svært stolt over tildelingen og viser at systematisk arbeid gir gode resultater. John-Cato trekker frem at det er en svært positiv innstilling til barne og ungdomsarbeid på Selfors. Det er en er stor frivillig innsats på Selfors som skal ha en stor ære for denne oppmerksomheten som vi nå får fra Norges fotballforbund.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.