Selfors martnan- program 2010

Selforsmartnan 2010- Utstillere
Av Terje Ditlefsen
Som tidligere nevnt vil det i år bli en ny vri på Selforsmartnan. I år vil det bli mulighet for å handle både gammelt og nytt. Her er oversikten over utstillerene.

Som tidligere nevnt vil det i år bli en ny vri på Selforsmartnan. I år vil det bli mulighet for å handle både gammelt og nytt – muligheten for kjempegode kjøp er til stede og for deg som trodde loppene var borte – Karelens venner har tatt denne ballen og vil selge gammelt nytt på sin stand. Det har vært en egen lek/aktivitetskommite i sving, så små og store barn vil få mange forskjellige aktiviteter å kose seg med.

I år som ellers vil vi på lørdag kveld møtes å feire martnan med en skikkelig martna-fest. Musikken blir presentert av Teachers (fjorårets suksess) og det vil bli mulig å kjøpe seg en matbit og god drikke. festen starter kl 20.00 og varer til kl 02.00 – aldersgrensen er 20 år.

Nedenfor finner dere flere av våre bodselgere, det vil komme flere utover uka…. vi ses på lørdag:)

Selfors UL-boden:her vil det være mulig å gjøre et skikkelig røverkjøp på diverse varer/produkter som klubben har på lur, i tillegg vil det bli loddsalg, informasjon om klubben og mye mer.

Kråkeslottet: produserer unik ulldesign i egenprodusert strikk. Vi syr også i andre ullstoffer og lin. Du kan også få  tilpasset modellene etter egne mål og velge farge og dekor, dermed blir plagget ditt enda mer unikt.

Merete Mattson: Produktet er sølvsmykker: Havmannen, lansering av Polarsirkelsmykket (håper og tror det skal være ferdig til da), Nordlys, Bølger i middnattsol, Bølgende hjerter og så skjellene da i ulike varianter.  Samtlige smykker (øredobber, slipssmykker, armbånd, mansjettknapper, ringer, fotlenker) er produsert i 925 sølv på Hemnesberget. Jeg designer og produserer alle smykkene selv.

Sigrun Johanson: selger krinalefse, bondelefse og rengakaka

Halvdan og Inger Raknes: Selger fat, pyntegjenstander/ ovnsforma glass, porselen
Pål Bikset: Selger bilder, portrettfotografering, digitale fototjenester – kursing, rådgiving – tar bilder på lørdag som folk kan få med.

Mette Enstad: AloeVera-produkter
Blomsterbua:Blomster 🙂

Rita Ågheim: Lefser, bakevarer

Mette van Haasterecht: Aloeverabasert hudprodukter fra ”Forever products”

Karelens Venner: Produktet: Lopper (kopper og kar med mer), bøker, klær, med mer

Wenche Design: WDesign er spesialdesignede smykker og armbånd med hovedsaklig steinperler, halv-edelsteiner, håndlagede glassperler, ferskvannsperler og sølv eller gullforgylte deler. Smykkene og armbåndene lages kun i ett eksemplar og kan også spesialtilpasses.

SOS Barnebyer: Vi vil informere om SOS-barnebyer og husbyggingen i Peru som vi ønsker hjelp med å finansiere (Vennskapshuset). Vi har enkel ansiktsmaling: Solsikken forbindes med SOS-barnebyer og derfor vil vi male barn med solsikker og dele ut ballonger. Vi har også konkurranser – en quiz og en annen konkurranse i tillegg til salg av småting.

Bakeribygget: De har hjemmelaget husflidprudukter (vesker, dukkeklær, duker +++)De tar også med Tamorana varer.

Paititi Jewellery – Makramesmykker med sølv, stein, krystall mm – Utstilleren, Jose Castro, er opprinnelig fra Peru, men er nå på Selforsbesøk 🙂 Her er hans nettadresse http://paititijewellery.com/

I tillegg kommer bl.a.:

Treningsverksted AS,  Stenneset, Stjernen sølvsmie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.