Oldboysserien 6.runde 2010

Av Kenneth Mannvik
6. serierunde i oldboysserien besto kun av to kamper da Mo IL ikke kunne stille til kamp mot Selfors 1.

Det var knyttet stor spenning til om Selfors 2 ville følge opp det vakre spillet og den fantastiske innsatsen fra forrige serierunde mot Selfors 1. Resultatet i den kampen var vel som forventet, men det skal likevel noe til å nullstille seg etter slike store oppgjør.

Det skulle vise seg at laget ikke taklet favorittstempelet i kampen mot serielederen Stålkameratene. Denne kampen kan vel oppsummeres med ett ord; Forferdelig…….

Resultatet ble 7-3 til Stålkameratene i en kamp hvor det stort sett bare var et lag på banen. Stålkameratene hadde mobilisert med sitt beste mannskap, mens Selfors 2 manglet motoren i laget, Morten Walla. Når de som var til stede fra Selfors 2 til sammen løp like mye som Walla gjør i løpet av en kamp, må det gå galt.

Selfors 2 har sjansen til å reise kjerringa allerede til søndag da de møter Åga i en utsatt kamp.

Bossmo & Ytteren møtte Åga i den andre kampen og fikk sin første seier i årets serie. Det ble en kamp hvor dommer Roger Johansen hadde sin fulle hyre med å dempe gemyttene til noe ivrige spillere fra begge lagene. På slutten av kampen var det sklidetaklinger av typen man knapt nok ser i VM. Resultatet ble 2-1 til B&Y etter en vakker scoring helt på tampen.

Søndag spilles det to utsatte kamper på Selfors stadion. Selfors 2 møter som sagt Åga og Selfors 1 skal spille mot det meget rutinerte laget til Mo IL.

Neste torsdag avvikles siste serierunde før ferien og da avgjøres det hvordan sluttspillet blir.

6-serierunde-oldboysserien-2010

oppdatert etter hengenkamp:

6a-serierunde-oldboysserien-2010

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.