Nyheter fra idretten i Rana

Det er nå inngått et samarbeid mellom klubbene Storforshei IL, IL Stålkameratene, Mo IL, Åga IL, Normal SK og Selfors UL om å ha en felles meldingstjeneste om hverandres nyheter. Alle nyhetene blir publisert i en egen «nyhetskanal» som legges ut på hver enkelt hjemmeside.  Dette er endel av det samarbeid som disse klubbene har satt igang på nettsideutvikling, hvor man samarbeider om å utvikle og lære av hverandre for å få gode nettsider.

Dette er foreløbig et samarbeid mellom Storforshei IL, IL Stålkameratene, Mo IL, Åga IL, Normal SK og Selfors UL, men vi ønsker oss et samarbeid med flere idrettslag/klubber om en felles nyhetstjeneste for idrettsRana. Under ser man tjenesten i drift. Den samme tjenesten finnes på hver enkelt klubb sin hjemmeside.

Teknisk:
Nyhetene baseres på en autofeed fra hjemmesidene til de forskjellige lagene. Dette er så slått sammen i en felles twitter funksjon, hvor man får en kopi og link til de saker som er publiserte på hver klubbs enkelte hjemmeside i et felles grensesnitt. Ved å klikke på linken i hver nyhet så kommer man til hvert enkelt lags nyhet.

Vi tar gjerne i mot flere idrettslag/klubber i Rana som har en nyhetsfeed fra sine nettsider. Kontakt kan gjøres til webmaster@selfors.com.

Denne nyhetsfeeden kan også abonneres på via twitter, gå til http://twitter.com/idrettirana.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.