Nye websider- oppbygging

De nye sidene er bygd opp stort sett på samme ide som de gamle når det gjelder struktur. Det er en felles del med undergrupper som reiselotteri og martnan.  Videre er idrettsområdene fotball, håndball, ski og friluft også bygd opp med undergrupper.

Kategorier:

Det som er nytt er at alle innlegg blir merket med hvor de hører hjemme, slik at en artikkel som beskriver en fotbalkamp for G 2001 blir merket med laget (G 2001), videre med område som er fotball og til slutt merket med alle artikler. Det vil si at artikkelen vil komme på forsiden sammens med alle andre artikler, men den vil også finnes under fotball hvor bare fotballrelaterte artikler finnes. Til slutt vil man finne under G 2001 kun de artikler som er for laget G 2001. Ved å bruke fødselsår vil denne gruppen følge dem opp gjennom årene for på den måten få en historie for laget.

Kommentering:

Alle artikler kan kommenteres. Den første kommentaren som man legger inn må godkjennes av web redaktør. Dette tar normalt kun noen timer. Når man først er godkjent vil man kunne legge inn kommentarer fortløpende. Ved uppassende innlegg vil kommentator kontaktet om at en innlegg er tatt bort.

Beskjeder:

Fra nå kan alle trenere, foreldrekontakter og andre medlemmer legge inn beskjeder under siden “Beskjeder” som finnes øverst på siden. Her er det lagt opp til at det er en enkel måte å legge inn korte beskjeder til sitt eget lag om en hendelse. I tillegg blir det enkelt for foreldre, spillere, trenere og andre til følge med om det er en beskjed til sitt lag. Det kan også eksempelvis brukes til å legge ut beskjeder om at i morgen kveld blir det uoffisiell oldboystrening- eller slike ting.

Den første beskjeden/kommentaren fra en person må innholdet og personen godkjennes før det kommer ut på nett (dette gjør webredaktør innen kort tid), deretter vil denne personen kunne legge ut beskjeder og kommentarer fortløpende.

Bilder:

Det vil videre bli muligheter for bedre bildevisninger enn det som har vært tidligere. Nye bilder vil bli klikkbare slik at man kan forstørre dem, det vil bli gallerier og det vil bli bildeshow. Det er også laget en kategori som heter bildealbum som viser endel av de publiserte bildealbumer som er lagt ut tidligere på www.selfors.com.

Søk:

Oppe til høyre, over kategoriene, så er det et søkefelt hvor man kan gjøre fritekstsøk på alle artikler som er i de nye sidene.

Kalender (Events):

Det er laget en kalender (som inntil videre heter «Events» pga engelsk plugin til sidene våre). Denne vil kunne benyttes til å fortelle når Fossetangen er opptatt, viktige arrangement som Martnan, Selforsfesten, større idrettsbegivenheter osv. Vi vil ta den i bruk etterhvert utover sommeren. Så følg med.

Opplæring:

Til høsten vil det bli opplæring for de som ønsker å bidra med å skrive å legge inn artikler for www.selfors.com. Her håpes det på at alle som har bidratt med artikler, og nye skrivelystne, kan skrive inn direkte på våre nye websider.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.