Mo – Selfors gutter 2000

Det ble en fartsfylt kamp mellom Mo IL og Selfors UL på Moheia stadion på onsdagskvelden. Begge lag åpnet litt nervøst og var forsiktige med å angripe, slik at de første 10 minuttene var litt stillingskrig på midtbanen.

Etterhvert så åpnet kampen seg opp med flere gode raid fra begge lag utover i første omgangen. Til pause så stod det 3-1 til hjemmelaget.

I andre omgang så kom Selfors tilbake de første minuttene med flere gode sjangser, men det ville seg ikke. Istedet kom Mo IL tilbake og var svært effektive foran mål og scoret 3 ganger. Andre omgangen var preget av svært godt pasningsspill fra begge lagene.

Kampen ble spilt med en god og vennskapelig tone, hvor begge lagene applauderte hverandres innsats. Sånn skal det være!

[nggallery id=33]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.