Kampreferat fra G 2000: Selfors 2 sin kamp mot Gruben

I gruppe G 2000 var det en fartsfylt kamp mellom Selfors 2 og Gruben IL på Gruben stadion. Selfors spilte med stor sikkerhet og med et svært godt pasningsspill.

Kampen startet med gode kombinasjoner hvor spillerene fant hverandre godt og spilte seg rundt Gruben flere ganger, men ballen ville ikke helt i mål. Gruben forsvarte seg godt og kom etterhvert godt med og hadde gode enkeltprestasjoner fremover. Selfors scoret 2 mål i første omgang etter godt spill og gode enkeltprestasjoner. De gikk dermed til pause med 2-0.

Andre omgang startet med et massivt press fra Gruben de første 5 minuttene hvor de kjempet seg fremover og fikk 2 mål. Kampen lå deretter å vippet en stund på 2-2 hvor begge lagene hadde sine sjangser. På slutten av andre omgang så begynte spillerene å bli slitne men Selfors hadde litt mer krefter enn Gruben og satte igang et raskt kontringspill som endte i mål, 3-2. Helt til slutt så kjempet og driblet Selfors seg gjennom og fikk skutt via keeperen i mål, 4-2 til Selfors.

Kampen endte 4-2 til Selfors, en kamp hvor det gode pasningspillet til tider imponerte alle. I tillegg var de noen flotte enkeltprestasjoner i driblinger og gode redninger. En flott og underholdende kamp med god stemning mellom lagene.

[nggallery id=46]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.