Friluftsgruppa

Friluftsgruppa i Selfors UL har som mål å beskrive turer som inspirer til friluftsliv i nærmiljøet.

Sidene tar for seg en enkel beskrivelse av alternative turmål. Her er det også bilder, rutebeskrivelse på Selfors.

Bildet under viser Storhaugen:

I forbindelse med at Selfors UL har startet en Friluftsgruppe som har som mål å fremme friluftsliv på Selfors og omegn, har det blitt laget flere beskrivelser av kjente turstier i Selforslia. Disse turstiene er beskrevet med tekst og bilder.

Bildet under viser utsikt fra Jo-Pennesla hellern som er en av turmålene:

I forbindelse med at man ønsker å stimulere til enda mer bruk av Selforslia har man også laget nedlastbare GPS ruter for disse turene. Turene er beskrevet med høydekurver og GPS rutene har innlagt utsiktpunkter og fine rasteplasser som Gapahuker som er utplassert langs turstiene.

I forbindelse med ruteregistrering så har vi hatt behov for GPS, noe som Helgeland Sparebank og Rana Jakt og Villmark bidratt med sponsing for å dekke kostnadene for anskaffelse. Selfors UL takker begge for deres støtte for Friluftsliv på Selfors!

Polarsirkelen Friluftsråd har laget en flott side med Turbok på nett som også er en egen link til under Friluft i menyen til venstre. Ved å søke på Selfors vil man få opp turer som er på Selfors. Når det gjelder de kart som er henvist til, er de linket til med tillatelse fra Polarsirkelen friluftsråd.

På våre nettsider www.selfors.com under temaet Friluft finner dere turbeskrivelser med nedlastbare GPS ruter. nettsider.

GOD TUR!

www.selfors.com

Link til oppslag i Ranablad, klikk her –>

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.