Årsberetning håndballgruppa 2009

Årsberetning håndballgruppa i SUL 2009

Av Øystein Edvartsen
Året 2009 har vært positivt for håndballgruppa I Selfors Ungdomslag, sesongen 08/09 hadde vi påmeldt 5 lag I serie spill + vi hadde med 1 lag på barne håndballturneringer.

ÅRSBERETNING FOR HÅNDBALL GRUPPA I SUL 2009
Det har vært avholdt ca 5 styremøter i hånballgruppa, . I tillegg har leder møt til ca 8 møter i hovedlaget. Håndballgruppa har også hatt lederen i Martna-Kommiteen og i Reiselotteri komiteen.

Året 2009 har vært positivt for håndballgruppa I Selfors Ungdomslag, sesongen 08/09 hadde vi påmeldt 5 lag I serie spill + vi hadde med 1 lag på barne håndballturneringer. Sesongen ble avsluttet med turnering i Bodø siste helga i mai, som var en vellykket tur.

Til sesongen 09/10 meldte vi på 1 p-16, 2 p-14, 1 p-12 , og 1 g-12. I løpet av sesongen har vi fått 7 spillere fra B&Y som ikke har eget guttelag, slik at vi har ca 15 gutter født 98-99 som spiller håndball som eneste guttelag på Mo. P-16 laget er ett samarbeidslag med Båssmo & Ytteren, og det har fungert godt, hvor vi har lånt spillere til hverandre for å fylle opp troppen til kamp.

Vi har hatt ca 55 unger fordelt på de forskjellige lagene med i år, for neste sesong ser det ut som vi kommer til å melde på 1 P-16, 1 P-14, 1 P-12, 1 P-10, 1 G-12 og 1 G-10.

Det vi sliter med er som alle andre lagidretter i Rana, og det er treningstider. Vi har brukt 1/3 bane i Ranahallen som til tider det har vært 40-45 unger med, da er det ikke lett å være trener for å få dette til å fungere. Vi håper at fotballhallen kommer opp før neste vinter slik at det letter litt på trykket.

Økonomien er grei, de største utgiftene er påmelding, leie av buss og leie av Ranahallen til kommunen for avvikling av serie kamper. Inntektene våre kommer fra treningsavgiften, overføring fra hovedlaget og sponsorer.
Styret i 2009 har bestått av følgende:
Leder: Øystein Edvartsen

N.leder: Ann Marit Tverå

Sekreter: Gunn Tove Nøst

Kasserer: Ena Hermansen

Styremedl: Hanne Edvartsen

Styremedl: Trine Evanger Kok

For Styret i Selfors Ungdomslag Håndball

Selfors 8/2-10

__________________

Øystein Edvartsen

Leder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.