Fotballarrangement i høst

Hei, alle sammen!

Ønsker å opplyse Dere om noen viktige hendelser utover høsten.

Den 4. oktober kl. 18-20 vil det bli arrangert trenerforum i Brakka. Agenda blir sendt ut i forkant av møtet. Fint om Dere har temaer/emner som ønskes fokus på. Meld i så fall tilbake til meg snarest.

Den 11. oktober vil klubben avvikle ”teknikkmerket” på fotballbanen. Tidspunktet vil bli kl. 17-20. Vi legger opp dette til en sammenkomst for hele familien med fotball, grilling og sosialt samvær. Viktig at foreldrekontaktene videreformidler dette til sine respektive foreldregrupper. Mer info etter hvert.

Den 13. oktober kl. 1800 vil det bli fotballavslutning på Fossetangen.

Helgen 22-24. oktober er det Stopp Volden Cup i Bodø, hvor SUL skal delta med flere lag. Her har styret besluttet å dekke kr. 110,- ifm overnatting, enten om det blir på skole eller annen overnatting. Beløpet tilsvarer kostnadene for overnatting og frokost på skolen pr. spiller. Styret gir samme godtgjørelse pr spiller for de som ønsker annen overnatting.
I tillegg gis det kr. 100,- pr spiller til sosiale tiltak ifm turneringen.

Lørdag den 13. november blir datoen for den årlige funksjonærfesten på Fossetangen. Innbydelse til alle ”funksjonærer” vil bli sendt ut i løpet av kort tid, men det er bare å sette av helgen allerede NÅ.

For styret
John-Cato

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.