7. runde oldboys serien

I siste serierunde før sluttspillet var mye åpent i forhold til hvem som skulle møtes i kvartfinaler til høsten. Selfors 1 har to utsatte kamper som kan påvirke tabellen, men de tre lagene på topp vil ikke kunne tas igjen. Både Selfors 1 og Selfors 2 stilte til denne serierunden med kraftig redusert mannskap grunnet ferieavvikling og skader. Det var derfor gledelig å se at samholdet i klubben er større enn det kanskje har kunnet se ut som etter det mye omtalte lokaloppgjøret som Selfors 2 vant fortjent. Selfors 1 møtte Åga der Selfors 2 bidro med et par mann slik at de fikk fullt lag, men det hjalp lite. Åga var nok det beste laget og vant til slutt 5-1. Etter en noe treg start har laget fra Åga spilt seg bra opp og uavhengig av hvordan det går i hengekampene til Selfors 1 ender de på en 3. plass før sluttspillet.

Parallelt med denne kampen møttes Stålkameratene og Bossmo & Ytteren. Stålkameratene har variert veldig i prestasjonene i årets sesong og Bossmo & Ytteren har kommet seg veldig etter hvert. B&Y vant til slutt 6-2 og innehar før hengekampene en 4. plass på tabellen.

I den siste kampen for kvelden skulle Selfors 2 møte Gruben som har vist fine takter i enkelte kamper. Selfors 2 hadde akkurat fullt lag og måtte låne et par spillere fra Selfors 1 for å kunne fullføre kampen. Selfors 2 manglet også i denne kampen løpsmaskinen Morten Walla så her var det bare for de andre å brette opp ermene og trø til. Det skulle vise seg å bli et fyrverkeri av en fotballkamp der Selfors 2 vartet opp med noen fantastiske kombinasjoner. Lagene gikk til pause med 3-2 ledelse til Selfors 2. I 2. omgang var det i prinsippet bare et lag på banen, Selfors 2 spilte hurtig angrepsfotball og kontret regelrett Gruben i senk. Det endte til slutt 7-2 til Selfors 2. Selfors 2 spilte så bra i denne omgangen at en av spillernes fruer til tider uttrykte noe som kunne minne om jubelrop.

Kampfakta Gruben – Selfors 2

0-1 Tor Åge Granheim (4)

0-2 Granheim (10)

1-2 Gruben (12)

2-2 Gruben (16)

2-3 Kenneth Mannvik (20)

2-4 Mannvik (23)

2-5 Svein Erik Valla (27)

2-6 Mannvik (34)

2-7 Mannvik (38)

T: 16

Med dette resultatet endte tabellen med tre lag med 12 poeng på topp. Stål får da walk-over til semifinale ved at de har best målforskjell ( +10), mens Selfors 2 ender på andreplass (+8) og Åga på tredjeplass (+6). Det vil si at Selfors 2 møter laget som ligger sist på tabellen, Mo IL i kvartfinale.

De andre kvartfinalene er mer usikre i og med at Selfors 1 har to utsatte kamper og Gruben en. Selfors 1 kan ved å vinne sine to hengekamper ende på en fjerdeplass og møter i så fall B&Y, mens den siste kvartfinalen da vil bli utkjempet mellom Åga og Gruben. Dette forutsetter at Selfors 1 vinner sine to utsatte kamper, noe jeg tror dette lovende mannskapet er i stand til. Uansett blir det et spennende sluttspill etter sommeren der tabellen ikke har noen påvirkning på hvilket lag som kan titulere seg som oldboysmester i Rana 2010.

7-serierunde _oldboys

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.