5. runde oldboysserien

Det var knyttet stor spenning til nabooppgjøret mellom Selfors 1 og Selfors 2. I tiden før kampen har det vært mye ”skittkasting” mellom lagene og nå skulle det endelig avgjøres hvilket lag som er best i bydelen. Selfors 2 har i lang tid vært plaget av skader, men til en av årets viktigste kamper var samtlige spillere i troppen restituert og klar for å gi alt for klubben de elsker over alt på jord; Selfors 2.

Selfors 1 var oppført som hjemmelag, men valgte til dette oppgjøret å stille i sine gule flagrende bortedrakter, noe som kan være en ulempe da de er fine for motstanderen å holde i!

[nggallery id=22]

En av lagets store spillere Bjarte Bjørnestad pådro seg en strekk i låret på siste trening før denne stormatchen og ble valgt ut til å være keeper. Noe som muligens svekket Selfors 1 noe.

Kampen startet oppskriftsmessig med 1-0 ledelse til Selfors 2 på et lurt frispark der 4-5 spillere var involvert. 2-0 kom på vakkert vis, da nevnte Bjarte måtte gi retur på et skudd og Rolf Selfors ladet kanonen og avsluttet utagbart for keeper. Deretter kom Selfors 1 sterkt tilbake og utlignet med den notoriske målscoreren Svein Erik Valla. Ikke lenge etter sto det 2-2 etter et klønete selvmål av John-Cato Berntzen. Selfors 1 spilte i denne perioden veldig effektiv fotball hvor målet så ut til å være å slå ballen lengst mulig slik vi husker Utskarpen pleide å gjøre. Dette betalte seg ved at Valla var frempå igjen og ga ledelsen til Selfors 1. Nå var det tydelig at Selfors 1 var i en uvant situasjon og nervene kom sigende. Tor-Åge Granheim satte inn 3-3 etter fine kombinasjoner og som vi har sett i tidligere kamper er det vanskelig for motstanderne å stå i mot når ballen forflytter seg lynraskt mellom Selfors 2s spillere.

Tiden var nesten ute og kampen så ut til å ende uavgjort, men Selfors 2 ville det annerledes. I siste spilleminutt fikk de endelig dommerens oppmerksomhet etter at lagets spiss hadde blidt holdt kampen gjennom. Han rundet den meget rutinerte backen Øystein Edvartsen som ikke så noen annen mulighet en å rive ham ned. Soleklar straffe som ble satt sikkert i motsatt hjørne av det keeperen valgte.

Kampfakta

0-1   Kenneth Mannvik

0-2   Rolf Selfors

1-2 Svein Erik Valla

2-2 Sm

3-2 Svein Erik Valla

3-3 Tor Åge Granheim

3-4 Kenneth Mannvik

T: 18 (Ny publikumsrekord)

Selfors 1 har utviklet seg voldsomt den siste tiden og vil nok gjennom matching mot Selfors 2 på treningene fremover heve seg betraktelig. Sist trening var de langt bedre enn Selfors 2 og vant 13-2. Dette er motstridende mot uttrykket ”det du gjør på trening gjør du i kamp”, men så er det vel også slik at de beste er best når det gjelder.

Det var flere målrike oppgjør på Selfors stadion i går kveld. Overraskelseslaget Gruben møtte Mo IL i en kamp som endte 5-5. Dette var Mo IL sine første poeng i årets serie, men det hjelper lite når de er straffet med 6 minuspoeng for ikke å ha møtt til kamp og for ikke å ha stilt med dommer.

Åga hadde en fin sesong i fjor og fortsetter årets sesong i fin stil. I går påførte de Stålkameratene sitt første tap med 6-4 seier.

Årets serie ser ut til å bli veldig åpen der alle ser ut til å slå alle, bortsett fra Selfors 2 som ikke ser ut til å la seg slå av noen.

Tabell og resultater:

5-serierunde-oldboysserien-2010

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.