Gutter 2005 til kretsfinale

Vårt G2005-lag var spilte semifinale mot Sandnessjøen i dag og vant komfortabelt 5-0. Det var en nervøs gjeng som entret Kippermoen kunstgress kl 15.00. Allerede i første minutt lurte Gabriel Valla SILs forsvar og puttet et typisk Valla-mål iskalt tilside for keeper.

Nervøsiteten på sidelinjen (foreldrene) kom ikke før guttene ledet 2-0, da ble det både neglebiting og mer til. Det viste seg å ikke være grunnlag for nervøsitet, i 2. omgang hadde guttene full kontroll og puttet 3 mål til. Publikum fikk se et lag som jobbet kollektivt med gode prestasjoner i alle ledd.

Vi gratulerer guttene og trenerne med fantastisk innsat gjennom hele sesongen og gleder oss til Kretsfinalene spilles i Bodø 13. oktober

Selfors G 2005

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.