Selfors G13 mot Åga IL

20130522-jonas-aaga 011Det ble en spennende kamp etterhvert i Åga 22.mai da Selfors UL sine gutter 13 møtte Åga IL. I et nydelig vær startet kampen noe nølende men etterhvert kom Åga med mange kontringer fremover. Dette medførte i flere scoringer av Åga som gikk til pause med en klar ledelse.

Etter en god coaching av trener Rognan i pausen så kom Selfors på banen med et helt annet iniativ og innsats. Det medførte raskt i et klart overtak på midtbanen på Selfors. Dette gjorde at Selfors fikk flyttet opp backene og fikk dermed presset Åga bakover på banen. Selfors kombinerte fint med fint pasningsspill og spilte seg frem til mange sjanser. Bare en god keeper hos Åga hindret mange mål til Selfors. Etterhvert løsnet det ved en corner og et skudd fra 16 meteren og Selfors øynet sjansen til å hente igjen Åga. Men Åga fikk på slutten et feil idømt straffespark som de scoret på. Straffesparket var egentlig et frispark 2-3 meter utenfor 16 meteren men dommeren valgte å trekke det innenfor. dermed var kampen i realiteten avgjort med den store ledelsen som Åga fikk i første omgang.

Her er noen stemningsbilder fra kampen:

[nggallery id=119]

Her er noen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.