Selfors UL søker blogger(e) til våre hjemmesider

Selfors UL har som formål å ha aktive og positive hjemmesider for medlemmer og andre som er interessert i Selfors UL. Våre hjemmesider hadde i fjor omlag 14.000 besøkende og 50.000 sidevisninger.

Selfors UL har aktive undergrupper som håndball, fotball, ski, friluft i tillegg til hovedlaget som ordner med Selforsmartnan. Alle disse aktivitetene ønsker vi ha oppslag om jevnlig. Til dette søker vi blogger(e) som kan bidra med å skrive om positive hendelser og informere ut fra undegruppene til våre hjemmesider, www.selfors.com.

Vi har i dag få personer som har kjennskap til våre websideoppbygging. Hvis interesse så har vi behov for både bloggere og personer som kan ha litt kjennskap til systemene for å holde disse oppdatert med informasjon. Vi søker derfor etter noen  som kan blogge på sidene våre og legge ut informasjon, men også etter noen som kan bidra med å drive sidene.

Vi bruker gode og oppdaterte verktøy for våre hjemmesider. Publiseringsverktøy er wordpress. I tillegg parallellpubliserer vi til twitter og facebook. Opplæring vil selvfølgelig bli gitt. Kanskje dette er noe som kunne vært fint å ha på CV’en?

Vi kan ikke tilby noen form for lønn annen enn gleden med å hjelpe ungdomslaget på Selfors og alle brukerene som er innom våre sider. Vi gjør oppmerksom på at dagens webmaster også vil være med videre å drive sidene, men vi trenger litt mer hjelp.

Kontakt leder@selfors.com eller webmaster@selfors.com for spørsmål eller fyll inn søknadsskjemaet under:

Dette innlegget ble publisert i Alle artikler, Felles, Webside info. Bokmerk permalenken.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.