Kortreist: Turmål i Selforslia

Selfors har mange forslag på kortreiste turer. Hva med å prøve noen andre turmål enn Gapahuken og Storhaugen? Selfors UL presenterer 10 turmål i Selforslia.

Under er det kart som viser kortreiste turmål i Selforslia. I kartet er det henvist til turmål med nummering. Forklaring og link til turmålene finner du under kartet. God tur!

Nettleseren din støtter ikke visning av iframe. <a href=»http://www.norgeskart.no/adaptive2/default_embed.aspx?id=oilkM9WiLGbkH6w» target=»_blank» data-mce-href=»http://www.norgeskart.no/adaptive2/default_embed.aspx?id=oilkM9WiLGbkH6w»>Du kan se innholdet i rammen her</a>

Beskrivelser kortreiste turer i Selforslia:

Har dere andre turforslag på Selfors? Skriv dem inn i kommentarfeltet under og del dem med oss andre som bruker Selfors som turområde.

Link til denne siden ligger også i menyen på toppen av siden, se: Turmål

 

Dette innlegget ble publisert i Alle artikler, Friluft, Turbeskrivelser. Bokmerk permalenken.

1 svar til Kortreist: Turmål i Selforslia

  1. Bjørnulf Schanche sier:

    Har brukt Selforslia som turområde i mange år. Nu e lia i ferd med å gro helt igjen. Når man sarter på rundkjøringa, ser en veldig lite (utsikt) før gapahuken ved postkassa. Kan gjerne være med på dugnad for å fjerne busker og skog hvis ungdomslaget ordner med tillatelse og arrangerer noen slike dugnadsdaga.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.