Kampreferat G2000 mot Bossmo og Ytteren

Så var sesongen startet for fullt på fotballen. I kveld var gutter 00 i aksjon mot Bossmo og Ytteren. Det ble en jevnspilt kamp med mange gode prestasjoner fra begge lag.

B&Y kom best igang med en rask kontring tidlig i kampen og fikk 1-0. hele første omgang bestod av mye stillingskrig på midtbanen. Selfors kjørte på med sitt ballbesittende spill mens B&Y var et hardkjempende lag med tette markeringer og raskt opp i motspiller. Første omgang endte med 1-0 til vertene.

Andre omgang startet Selfors med en høyere tempo med raskere pasninger på fot som åpnet spillet og sjansene kom raskt. Selfors fikk både 1-1 og 1-2 forholdsvis raskt. Midtveis ut i omgangen så kjempet B&Y seg tilbake og fikk et flott mål. Men Selfors kom tilbake med et raskt kombinasjonsspill som medførte i flere sjanser, hvor den ene sjansen endte i et flott mål etter en flott finte av Selfors UL spissen. Dermed stod det 2-3 som også ble sluttresultatet.

Det var en flott, spennende og fairspillende kamp fra begge lag. Her er noen stemningsbilder fra kampen.

[nggallery id=105]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.