• 1-2 Mo IL
  • 2-2 Morten Walla
  • 3-2 Kenneth Mannvik
  • 4-2 John-Cato Berntzen

Selfors 2 tok tidlig ledelsen etter fine kombinasjoner der ballen blir spilt opp på møtende spiss som flikker videre til Granheim. Han er ikke tung å be når han kommer på skuddhold og setter ballen utagbart til venstre for Mo IL`s rutinerte keeper Kjell Ringstad.

Mo tok over og var det førende laget resten av omgangen og utlignet fortjent før pause.

2. omgang var knapt sparket i gang før idrettslaget kontret inn 2-1, men da våknet Selfors 2 og når kombinasjonene sitter slik de gjør på trening ble det enveiskjøring resten av kampen. Morten Walla satte vakkert inn 2-2, før samme spiller serverte Kenneth Mannvik en krempasning som ble ekspedert videre i nota. John-Cato Berntzen fikk æren av å punktere kampen, alene med keeper satte han ballen kontrollert til siden og kampen var avgjort.

• 4-2 SUL 1

Første omgang ble jevnspilt med få sjanser til begge lag. Selfors 1 hadde en voldsom innsats og hadde tydelig troen på at dette kunne gå veien når nyervervelsen foran denne sesongen, Svein Erik Valla utlignet til 1-1 midtveis i omgangen, men B&Y tok ledelsen 2-1 til pause. Det så ut som om kreftene tok slutt utover i andre omgang og B&Y ledet 4-1 før Selfors 1 igjen reduserte til 2-4. Målscorer her ble ikke registrert da vakthavende journalist var ute på oppdrag i den siste kvartfinalen mellom Åga og Gruben.

Det skal nevnes at dommer Tor-Arne Fiskum hadde sitt svare strev med å holde gemyttene til hissige B&Y spillere under kontroll. Kjeftingen endte med at B&Y fikk en mann utvist på tampen, ellers var den myndige dommeren så å si usynlig gjennom kampen. Vel blåst.

Gruben – Åga 0-0

Den siste kvartfinalen ble en jevn og tett kamp der det var få sjanser til begge lag. Gruben hadde en avslutning i siste minutt som ble vakkert avverget av Åga`s keeper Juho Vahla, som også i straffesparkkonkurransen skulle bli avgjørende. Gruben startet med å bomme på sin første straffe og Åga scoret på sine neste fire. Det ble da opp til Åga`s keeper som skulle ta den siste straffen å avgjøre kampen. Han scoret sikkert fra straffemerket og sendte dermed laget sitt til semifinale.

Dermed blir semifinalene slik:

9/9 kl 2000 Selfors UL 2 – Åga IL

9/9 kl 2050 Stålkameratene IL – Bossmo & Ytteren IL

Det blir spennende å se hva Stålkameratene som ikke har spilt kamp siden 24. juni kan prestere mot et B&Y som har spilt seg kraftig opp etter sommerferien. Selfors UL 2 mot Åga kommer helt sikkert til å bli en tett og temperamentsfull batalje.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.