J12 fotball, kjempekamp mot Gruben

Den siste seriekampen i år ble spilt mot Gruben. Det ble en kamp med stor innsats og høyt tempo.

Kampen begynte med rask scoring av Gruben IL som åpnet i et forrykende tempo. Etter en liten stund fikk Una kjempet seg mellom to Grubenspillere og tok et velplassert skudd som var utagbart for keeperen nede i hjørnet, 1-1. Gruben kom tilbake med nok et mål og vi gikk til pause med 2-1 til Gruben.

Etter pause så ble det mer jevnspilt kamp hvor begge lag hadde sine flotte sjanser. Stine fikk driblet seg fri på høyresiden og tok et hardt skudd fra spiss vinkel som gikk forbi keeper, 2-2. Gruben kom tilbake men backene og keeper til Selfors fikk avverget flere angrep. Etterhvert så kom Selfors tilbake med flere langskudd av Matilde som Gruben keeperen stoppet. Men i sluttminuttene så fikk Selfors til et fint kombinasjonsspill hvor Julie fikk dunket ballen hardt i nett-taket, uttagbart for Gruben keeperen, 2-3 til Selfors.

Kampen endte med seier til Selfors i denne fairspilte kampen med god innsats fra begge lag. Dette ble en flott avsutning på en fin sesong. Her er noen bilder fra kampen:

[nggallery id=16]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.